Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Επίσκεψη στο Γ.Ν.Ν. Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ»

Το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής πραγματοποίησε στις 22/7/2020 επίσκεψη στο Γ.Ν. ¨ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ¨ . Λόγω του περιορισμένου χρόνου των μελών μας έγινε συνάντηση με τον Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαντζανά Μιχάλη ο οποίος μας παρουσίασε τόσο τα προβλήματα των Νοσηλευτών στο νοσοκομείο όσο και τους στόχους που έχει ως Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας επ΄ ωφελεία του νοσηλευτικού προσωπικού και κατ΄ επέκταση του Νοσοκομείου. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα υπάρξει νέα επίσκεψη μας με σκοπό την επικοινωνία με τους συναδέλφους Νοσηλευτές του Νοσοκομείου.

Με χαρά ακούσαμε ότι οι στόχοι και οι ενέργειες του Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, αποσκοπούν σε ένα σύγχρονο σχέδιο Νοσηλευτικής Διοίκησης που θα συνδυάζει την επιτυχή αντιμετώπιση των παθήσεων και την πρόληψη των υποτροπών τους , στα πλαίσια ενός Νοσοκομείου φιλικού προς τον Πολίτη . Ευχόμαστε στον κ. Μαντζανά  καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα .

Η δράση και οι πρωτοπόρες πρωτοβουλίες του Πρωτοβάθμιου Σωματείου της Αττικής όχι μόνο δεν μειώθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας covid-19 αλλά τα μέλη μας πρωτοστάτησαν τόσο στον αγώνα ενάντια στην πανδημία όσο και στην ενημέρωση του κοινού για τα πάγια και δίκαια αιτήματά μας σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο Υπουργείο Υγείας. Πρωτοστάτησαν στην πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας αλλά και στην προσπάθεια ανάτασης του ηθικού των συναδέλφων μας και την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, όπου αυτά μας εκτέθηκαν, σε όλο το διάστημα της καραντίνας. Δώσαμε και συνεχίζουμε καθημερινά να δίνουμε τον αγώνα μας δίπλα και μαζί με την Ομοσπονδία μας καθιστώντας σαφή τα δίκαια αιτήματά μας αλλά και μην ξεπουλώντας τους κόπους και τις προσπάθειες των Νοσηλευτών σεβόμενοι παράλληλα το έργο όλων των επαγγελματιών που εργάζονται στα Νοσοκομεία . Από την Κυβέρνηση αναμένουμε να κάνει πράξη όσα δημόσια έχει εξαγγείλει και υποσχεθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                      ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy