Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

«ΠΕΖΟ» Το Σωματείο της ΠΟΕΔΗΝ του Γ.Ν…. Καβάλας

Πληροφορηθήκαμε πρόσφατα το καθ’ όλα έωλο περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Καβάλας, μέλους της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία αποτελεί μνημείο αγραμματοσύνης, ψευδολογίας, άναρχων συλλογισμών και λαϊκίστικης ψευτοπαλικαρίας παλαιοκομματικού τύπου.

Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία των κομματικοδίαιτων τοποτηρητών της πάλαι ποτέ κραταιάς ΠΟΕΔΗΝ και την ανυπόφορη αβεβαιότητα του Φλεβάρη, δε μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε την έλλειψη  κάθε ψήγματος αυτοσεβασμού από τους υπογράφοντες το εν λόγω διάτρητο και επαίσχυντο κείμενο.

Μιμούμενοι την ανερμάτιστη και συνδικαλιστικά ψυχορραγούσα ηγεσία της ομοσπονδίας τους και θέλοντας προφανώς να κολακέψουν τον ανήκοντα στον κλάδο των ΔΕ νοσοκόμων πρόεδρό της κύριο Γιαννάκο, οι περισπούδαστοι συγγραφείς του φαιδρού λιβελογραφήματος, δε διστάζουν να λασπολογήσουν εναντίον ανθρώπων που δε γνωρίζουν, κερδίζοντας χωρίς προσπάθεια τον οίκτο όλων των εχεφρόνων αναγνωστών για την ποιότητα και το ήθος των επιχειρημάτων τους.

Με αγοραίες εκφράσεις διάστικτες από γενναίες δόσεις αθυρόστομης βλαχομαγκιάς, οι «ανθοστολισμένες» παράγραφοι της γελοίας τούτης ανακοίνωσης, φιλοδοξούν να (απο) κοσμήσουν τις σελίδες θερινής επιθεώρησης ελαφράς λαϊκής σάτιρας.

Δεν αξίζει να σχολιάσουμε τα λεγόμενα της προέδρου και του γραμματέα του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Καβάλας, ούτε να επιχειρηματολογήσουμε για τα ψεύδη που αναίσχυντα αραδιάζουν προς άγραν εντυπώσεων. Επιθυμούμε μόνο να τους παροτρύνουμε να γράφουν συχνότερα, μιας και το γέλιο σήμερα είναι δυσεύρετο.

Και ο Φλεβάρης πλησιάζει…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόερος                           Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                   Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy