Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Μεσσηνίας – ΕΣΥ

Πεπραγμένα ΣΥ.ΝΟ. – Μεσσηνίας 2011

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2011 

28/01/11

Εγγραφο προς το γραφείο προσωπικού ώστε να μας αποστείλλουν κατάσταση ονομάτων νοσηλευτικού προσωπικού ΠΕ –ΤΕ κατηγορίας που βρίσκονται στον Α βαθμό και τον πλεονάζοντα χρόνο σε αυτόν το βαθμό.

28/01/11

Έγγραφο προς τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας όπου καταδικάζουμε συμπεριφορές γιατρών και παρεμβάσεις στο έργο της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

15/03/11

Έκτακτο Δ.Σ. με θέμα την επιπλέον γραμματειακή εργασία των προισταμένων αντίθετη με τα καθήκοντά τους.

16/3/11

Έγγραφο διαμαρτυρίας προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την επιπλέον γραμματειακή εργασία που ζητά από τις προιστάμενες κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται στα καθήκοντά τους.

05/04/11

Έγγραφο προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας και στην Νοσηλ. Διεύθυνση με θέμα την μεγάλη έλλειψη προσωπικού σε συγκεκριμένα νοσηλευτικά τμήματα.

12/04/12

Έγγραφο προς το διοικητή του νοσοκομείου ώστε να μας γνωστοποιήσει τα πρακτικά του Δ.Σ που αφορά την απόφαση περικοπής υπερωριών των τομεαρχών της νοσηλ. Υπηρεσίας.

05/05/11

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Νοσηλευτών στο Κ.Υ.Πύλου και καταγραφή των νοσηλευτικών προβλημάτων.

27/05/11

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και συζήτηση με την διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας για θέματα του νοσοκομείου.

10/07/11

Συνέντευξη τύπου σε τοπική εφημερίδα της προέδρου του ΣΥ.ΝΟ Μεσσηνίας απλήρωτες υπερωρίες και έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

29/08/11

Έγγραφο προς τον διοικητή του νοσοκομείου και τις προιστάμενες των νοσηλευτικών τμημάτων για τις παράνομες αιμοληψίες από νοσηλευτές.

15/9/11

Συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Μπέζο για λειτουργικά θέματα που αφορούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας του νομού.

14/10/11

Συζήτηση για τη συμμετοχή των μελών του ΣΥ.ΝΟ.Μεσσηνίας στο συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ στο Ναύπλιο.

28/11/11

Έγγραφο προς το γραφείο προσωπικού για να μας κοινοποιήσει τη λίστα νοσηλευτών ΠΕ και ΤΕ σύμφωνα με το νέο βαθμολόγιο.-

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ          ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy