Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Ποδοσφαιρικός Αγώνας Κοινωνικού Σκοπού: ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. vs Εθνική Ομάδα Αστέγων «Γκολ στη Φτώχεια»

Την Κυριακή 03/03/2019, η ποδοσφαιρική της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ευπαθών πληθυσμών, αγωνίστηκε κόντρα στην Εθνική Ομάδα Αστέγων, στο Δημοτικό Γήπεδο του Ρουφ «Παύλος Γιαννακόπουλος», με κοινωνικό σκοπό: «Γκολ στη Φτώχεια».

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμμα πολλών νοσηλευτών και πολιτών, οι οποίοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πέτυχαν από κοινού πολλά «γκολ έναντι της φτώχειας».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση έληξε με σκορ 4-1 υπέρ της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, της οποίας τα μέλη παρέδωσαν μαθήματα διαπολιτισμικής ποδοσφαιρικής παιδείας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κo Ιωάννη Κώτσο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές στιγμές. Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. (Πάτερ Γεώργιος Δραχτίδης, Αβραμίδης Γ., Αλεξος Ε., Ζουρμπάκης Κ., Καπερνέκας Γ., Κιούσης Ν., Κούρτης Γ., Πολυκανδριώτης Τ., Ρουσσόπουλος Α., Τούσης Ε., είχαν την τιμή να ανταγωνιστούν με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τιμούν και εκπροσωπούν με την παρουσία τους, επάξια τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Αστέγων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, όσο και τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, τις οποίες πρόσφεραν απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς το χορηγό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. την Εταιρεία Πρόοψις και προς την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για την εθελοντική υγειονομική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                 Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy