Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Εργαζομένων της «Πρώτης Γραμμής»: Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμπαίκτης του Συλλόγου «Η Πίστη»

Στις 08 Ιουλίου 2020, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., συμμετείχε στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Εργαζομένων της «Πρώτης Γραμμής», το οποίο διεξήχθη στο Γήπεδο Καματερού στις 18:00 μ.μ. και συμμετείχαν οι Εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας (ΣΤΑΣΥ), καθώς και η ομάδα Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Καματερού, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία «Η Πίστη».

Πριν την έναρξη του τουρνουά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν όλων των θυμάτων της πανδημίας COVID – 19. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή αναμνηστικών κυπέλων μεταξύ των ομάδων, στο πλαίσιο της ηθικής αναγνώρισης των προσπαθειών των εργαζομένων της «Πρώτης Γραμμής». Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος η ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την ομάδα της ΣΤΑΣΥ και με 4-1 από την ομάδα Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Καματερού.

Το ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό γεγονός ανέδειξε το αμοιβαίο πνεύμα αλληλεγγύης και αναγνώρισης της τιτάνιας προσπάθειας όλων των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID – 19, ώστε να εξασφαλίσουν την ασφαλή καθημερινότητα για όλους τους συμπολίτες μας. Παράλληλα δε, έδωσαν το μήνυμα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου «Η Πίστη», ότι παραμένουν δίπλα τους και στηρίζουν το έργο τους, ως συμπαίκτες «Πρώτης Γραμμής».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ευχαριστεί θερμά τον Πρέσβη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία κ. Ευάγγελο Γιαννακουδάκη για την ευγενική προσφορά του, στην διεξαγωγή του αγώνα και συγχαίρει την ομάδα των Εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας (ΣΤΑΣΥ) και την ομάδα Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Καματερού για τη συμμετοχή τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                          Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy