Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία Τελευταίες Εξελίξεις

Πρωτοβάθμιο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής: «Επίσκεψη Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ»

Στα πλαίσιο των επισκέψεων του Πρωτοβάθμιου Σωματείου της Αττικής, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο» Κ.Α.Τ.».

 Στη συνάντηση που είχαμε με την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ανδρουτσοπούλου- Λύτρα, τις Τομεάρχες και το νοσηλευτικό προσωπικό αναλύθηκαν προβλήματα τόσο του Νοσοκομείου όσο και της Νοσηλευτικής Κοινότητας.

Η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού σε ένα ειδικό Νοσοκομείο είναι ακόμη εμφανής και επικίνδυνη για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται και για την υγεία και την ασφάλεια  των εργαζομένων. Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ασάφεια των καθηκόντων των εργαζομένων που υπόκεινται εργασιακά στη Νοσηλευτική Διεύθυνση, καθώς και από την μη επικαιροποίηση των Νοσηλευτικών πράξεων. Τέλος, συμφωνήθηκε ότι κρίνεται αναγκαία η παρουσία των Διευθυντών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στα Υπηρεσιακά συμβούλια αφού εκπροσωπούν το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων ενός Νοσοκομείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εγκάρδια υποδοχή και για το γόνιμο διάλογο την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τις Τομεάρχες και το νοσηλευτικό προσωπικό και επαναλαμβάνουμε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις ανάγκες τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Παπανδρέου                                                       Μιχαήλ Μαντζανάς

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy