Πρωτοβάθμια Σωματεία Τελευταίες Εξελίξεις

Πρωτοβάθμιο ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. Αττικής: Νέο e-mail επικοινωνίας

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της επικοινωνίας μας με τα μέλη μας αλλά και με άλλους επαγγελματίες Υγείας, με σκοπό την καλύτερη , αποτελεσματικότερη και πιο συμμετοχική επαφή μας, σας ανακοινώνουμε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής απέκτησε δικό του e-mail το οποίο  είναι: synoattiki@gmail.com

Σε αυτό το mail περιμένουμε προτάσεις, προβληματισμούς, δυσλειτουργίες αλλά και καλές πρακτικές της καθημερινότητας στους χώρους εργασίας σας.

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής στην προσπάθειά του να είναι ένα Σωματείο που τα μέλη του θα έχουν ενεργό ρόλο, θα προβεί και σε άλλες κινήσεις που θα στοχεύουν στην ενεργό συμμετοχή των μελών του στις αποφάσεις, την δραστηριοποίηση του Σωματείου  και την άμεση και αποτελεσματική βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Γιατί ο Συνδικαλισμός πρέπει να πηγάζει από τις ανάγκες του εργαζόμενου και πρέπει να στοχεύει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. Αττικής 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Παπανδρέου                                                       Μιχαήλ Μαντζανάς

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy