Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) απο το τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας

Το τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στα «Τραύματα και Έλκη, Θεραπεία − Φροντίδα» (Master of Science in Wound Care and Treatment).

Η διάρκεια του ΠΜΣ για απόκτηση ΜΔΕ είναι τέσσερα (4) εξάμηνα. Η διδασκαλία των μαθημάτων πραγματοποιείται απογευματινές ώρες στο κτίριο Κ13 στις εγκαταστάσεις του τμήματος Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Αθήνας.

Για την απόκτηση ΜΔΕ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή πτυχιούχοι Τμημάτων Νοσηλευτικής, Ιατρικής, Μαιευτικής και Επισκεπτών Υγείας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμια-ΤΕΙ).Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν και προπτυχιακοί φοιτητές με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές τους και θα έχουν προσκομίσει σχετική βεβαίωση έως τις 15 Οκτωβρίου του ιδίου έτους.

Η παρακολούθηση του Προγράμματος για λήψη ΜΔΕ, συνεπάγεται καταβολή διδάκτρων από κάθε φοιτητή/τρια για τα λειτουργικά έξοδα που ανέρχονται συνολικά σε 3.000 €. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 4 ισόποσες δόσεις. Οι εγγεγραμμένοι στο Π.Μ.Σ. απολαμβάνουν όλων των ευεργετημάτων, τα οποία ορίζει η σχετική με τη φοιτητική ιδιότητα, νομοθεσία.

Για την σχετική προκήρυξη, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τα κριτήρια επιλογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.teiath.gr/seyp/nursing_a/trauma/.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 10.00 π.μ. έως 1μ.μ στο τηλ: 2105385642- 649 κος Γεώργιος Βασιλόπουλος, κα Ευαγγελία Στεφάνου. E-mail: trauma@teiath.gr .

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 2 έως και 30 Ιουνίου 2014 ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από 11πμ – 1μμ στην γραμματεία του τμήματος Νοσηλευτικής στο κτίριο Κ4 του ΤΕΙ Αθήνας, Αγίου Σπυρίδωνος, 12243, Αιγάλεω, Αθήνα

Η Προϊσταμένη του τμήματος Νοσηλευτικής
Καθηγήτρια Μαρβάκη Χριστίνα

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα των Μαθημάτων

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy