Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συγκλονιστική η παρουσία των Νοσηλευτών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Εκατοντάδες Νοσηλευτές από όλες τις πόλεις της Ελλάδας συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., η οποία ξεκίνησε με πορεία από το Αρχαιολογικό Μουσείο και κατέληξε στις «κλειστές» πόρτες του Υπουργείου Υγείας.

Η συγκλονιστική παρουσία των Νοσηλευτών και η ένθερμη συμμετοχή τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ώστε να γνωρίζει ότι εφεξής, εμείς οι Νοσηλευτές θα ορίζουμε την τύχη του επαγγέλματός μας και κανένας άλλος!

Η αγανάκτηση ξεχείλισε και εκφράστηκε με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο.

Κατάλαβαν ότι δεν πήγαμε για χειροκροτήματα…

Επιπλέον υπερκεράσαμε όλους τους υπονομευτές της κινητοποίησης, οι οποίοι με αναχρονιστικά τεχνάσματα μικροπολιτικής απελπισίας, προσπαθούσαν να παρεμποδίσουν τη συμμετοχή των Νοσηλευτών.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. παρουσίασε μέσα από την πανελλαδική κινητοποίησή της τον υγιή συνδικαλισμό τον οποίο πρεσβεύει και αποπνέει σε όλους τους τομείς της.

Οι Νοσηλευτές παίρνουν την τύχη της Νοσηλευτικής στα χέρια τους!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. εκφράζει θερμά συγχαρητήρια, προς όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, τους Αντιπροσώπους και τα μέλη της για την υποδειγματική οργάνωση και τη μαζική συμμετοχή τους στην πολυπληθέστερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Νοσηλευτών πανελλαδικά. Ιδιαιτέρως δε, εκφράζει  τη βαθιά ευγνωμοσύνη του, προς όλους τους Νοσηλευτές των Περιφερειακών Νοσοκομείων – Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για την καθολική συμμετοχή τους.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy