Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., σε Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την προβολή και την ενίσχυση του Συλλόγου «Πίστη» γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο

Στις 18 Δεκεμβρίου η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης, θα συμμετέχει σε Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Αγώνων Παλαιμάχων, για την προβολή και την ενίσχυση του Συλλόγου «Πίστη» γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Σύλλογο Παλαιμάχων Παλαιού Φαλήρου και συμμετέχουν οι ομάδες παλαιμάχων του Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο, η Π.Ο. Εισαγγελέων και Δικαστών Ελλάδος και η Μικτή Παλαιμάχων Αθήνας – Πειραιά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ποδοσφαιρικό Δημοτικό Γήπεδο «Σοφία Μπεφόν», με ώρα έναρξης στις 17:00 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ., καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν  στην αθλητική διοργάνωση, συμβάλλοντας στην προβολή και την ενίσχυση του Συλλόγου «Πίστη» γονιών και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη συμπαράστασή τους εντός και εκτός του νοσοκομειακού περιβάλλοντος.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                    Γεώργιος Αβραμίδης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy