Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στην εκδήλωση της Α.Ο.Ν.Μ. για τον ΙΑΣΟΝΑ

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 διοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων μια λιτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από τον αδόκητο θάνατο του ΙΑΣΟΝΑ, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της Α.Ο.Ν.Μ., και συμμετείχε στην εκδήλωση, τιμώντας τη μνήμη του ΙΑΣΟΝΑ και το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας του, η οποία δώρισε τα όργανα του, σε επτά συνανθρώπους μας. Στην πολύ συγκινητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο νεκροταφείο Ζωγράφου και κατόπιν ένας συμβολικός αγώνας δρόμου έξι χιλιομέτρων, έως την Βουλή των Ελλήνων. Ακολούθως κατατέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος είκοσι τέσσερα άσπρα τριαντάφυλλα εις μνήμη ΙΑΣΟΝΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν καταξιωμένοι αθλητές, δρομείς και εκπρόσωποι της Α.Ο.Ν.Μ., οι οποίοι μέσα από την άρτια και διακριτική οργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης, απέδειξαν ότι το μεγαλείο της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ & της ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ, είναι ικανό να αφυπνίσει συνειδήσεις και νοοτροπίες, ώστε ολόκληρη η κοινωνία να ευαισθητοποιηθεί και να μην εθελοτυφλεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς την αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη οικογένεια Λαλαούνη, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία. Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων για την πρόσκληση, δηλώνοντας παράλληλα την αρωγή όλων των Νοσηλευτών, στο πολύ σημαντικό έργο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                       Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy