Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στην 3η Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία «ΙΑΣΩΝ23» για την Δωρεά Οργάνων

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, διοργανώνουν την 3η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΑΔΑΣ ΖΩΗΣ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23», για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και ιστών, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιάσωνα Λαλαούνη του οποίου η οικογένεια δώρισε όλα του τα όργανα για να σωθούν 7 συνάνθρωποι μας.

Η δάδα με την οποία θα διεξαχθεί η Λαμπαδηδρομία είναι έμπνευσης και κατασκευής της Α.Ο.Ν.Μ., φέρει το όνομα «Δάδα Ζωής» και θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8:00 π.μ. για να καταλήξει στις 13:15 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο οποίο θα παραδοθεί για να τοποθετηθεί σε κεντρική αίθουσα και σε ειδική προθήκη της Α.Ο.Ν.Μ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη τελετή.

Μοναδικός σκοπός της Μαραθώνιας αυτής διαδρομής της Δάδας Ζωής είναι η διάδοση της ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Όσα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της Δωρεάς Οργάνων, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής δρομέα, στην ιστοσελίδα της Α.Ο.Ν.Μ. (https://www.aonm.gr/). Ακολούθως παρακαλούνται, όπως ενημερώσουν για τη συμμετοχής τους, τη Γραμματεία της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. μέσω e- mail: info@pasyno.gr

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στηρίζει το έργο της Α.Ο.Ν.Μ., διαδίδοντας στην κοινωνία της μεταδίδοντας στην κοινωνία Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

 

Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.aonm.gr/?p=3959

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy