Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στη 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Α.Ο.Ν.Μ. “ΙΑΣΩΝ 23”

Την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, η 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Α.Ο.Ν.Μ. “ΙΑΣΩΝ 23”, η οποία θα διεξαχθεί προς τιμήν του αδικοχαμένου Ιάσωνα Λαλαούνη του οποίου η οικογένεια δώρισε όλα του τα όργανα για να σωθούν 7 συνανθρώποι μας.

Η δάδα της Λαμπαδηδρομίας εμπνεύσεως και κατασκευής της Α.Ο.Ν.Μ. με το όνομα «Δάδα Ζωής» θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8:00 π.μ. για να καταλήξει στις 13:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο οποίο θα παραδοθεί και θα τοποθετηθεί σε κεντρική αίθουσα σε ειδική προθήκη της Α.Ο.Ν.Μ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη τελετή.

Μοναδικός σκοπός της Λαμπαδηδρομίας είναι η διάδοση της ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και η Μεταμόσχευση.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. θα συμμετέχει ενεργά στη 2η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Α.Ο.Ν.Μ. “ΙΑΣΩΝ 23”, και για αυτό το σκοπό, όσα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο και κατόπιν να αποστείλουν ένα ενημερωτικό mail συμμετοχής στο: info@pasyno.gr , μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. ώστε να προγραμματιστεί η ομαδική συμμετοχή των μελών της Ομοσπονδίας.

Φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI638qaBC31ojqH_7VTqO8vc2lmkzNhqoWpu98tXy8XRL65w/viewform?fbclid=IwAR10p_8j9p-LQvyL8eoqhCaGtOwe4PAKx8bNa4o2IHEL2eTx-x0gl29Sgs8

Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.aonm.gr/?p=3088

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                    Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy