Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στον 35o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας – Γύρος Πειραιά

Την Κυριακή 02 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, ο 35 Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας – Γύρος Πειραιά, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αγωνιστή – Βαλκανιονίκη & Μαραθωνοδρόμου Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου και θα περιλαμβάνει την εξής διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου με κίνηση στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος μέχρι την Λεωφόρο Χατζηκυριακού, δεξιά μέχρι τη διασταύρωση στο φανάρι της σχολής Ναυτικών Δοκίμων και αριστερά επί της Ιακώβου Ράλλη, στην Γεωργίου Θεοτόκη δεξιά προς την παραλία και αριστερά κίνηση επί της Ακτής Θεμιστοκλέους σε όλο το μήκος της, έως την Μαρίνα Ζέας, δεξιά στη Μαρίνα Ζέας και κίνηση σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Μαρίνας έως το τέλος της, κάτω από την Πλατεία Αλεξάνδρας, αναστροφή και αντίστροφη ακριβώς πορεία μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, όπου θα είναι και ο τερματισμός.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, θα συμμετέχει στον αγώνα των 13,5 χιλιομέτρων και καθώς οι εγγραφές είναι περιορισμένες, καλεί τα μέλη της, να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ενημερωτικό e – mail: info@pasyno.gr, το οποίο θα έχει θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον 35o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας – Γύρος Πειραιά», αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, μέγεθος t-shirt, μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Το κόστος εγγραφής – συμμετοχής στον αγώνα θα καλυφθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε τα μέλη μας, όπως μεριμνήσουν για την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα.

Οι Νοσηλευτές παρόντες στα κοινωνικά δρώμενα της Υγείας!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy