Ανακοινώσεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Εργαζομένων της «Πρώτης Γραμμής»

Στις 08 Ιουλίου 2020, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., θα συμμετέχει στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Εργαζομένων της «Πρώτης Γραμμής». Σε αυτό το ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό γεγονός, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Καματερού στις 18:00 μ.μ., (Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 34, Καματερό), θα συμμετέχουν επίσης οι Εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας, καθώς και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Καματερού.

Κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, όλοι μαζί Νοσηλευτές – Εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας, καταφέραμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους, προστατεύοντας τη Δημόσια Υγεία και Ασφάλεια. Μέσα από το ποδοσφαιρικό τουρνουά, ήρθε η στιγμή να ανταποδώσουμε το χειροκρότημα και το σεβασμό μας, σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους, τήρησαν τα μέτρα προστασίας και απέδειξαν ότι διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.

Για το σκοπό αυτό, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική δράση, ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά τον Πρέσβη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία κ. Γιαννακουδάκη Ευάγγελο για την ευγενική προσφορά του στην διεξαγωγή του αγώνα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                            Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy