Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο 2nd Olympic Health Run: «Τρέχουμε ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο – Δώστε ΠΙΣΤΗ στων αγώνα των παιδιών για ζωή»

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Αγώνας Δρόμου με την ονομασία «2nd Olympic Health Run» και με σύνθημα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – Δώστε ΠΙΣΤΗ στον αγώνα των παιδιών για ζωή».

Ο τόπος διεξαγωγής, θα είναι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι μέσα στο Κεντρικό Στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η διαδρομή θα είναι στην χωμάτινη επιφάνεια του περιβάλλοντος χώρου. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη» και της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, θα συμμετέχει στον αγώνα των τριών (3) χιλιομέτρων και καθώς οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι περιορισμένες, καλεί τα μέλη της, να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ενημερωτικό e – mail: info@pasyno.gr, το οποίο θα έχει θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο «2nd Olympic Health Run», αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ηλικία, μέγεθος t-shirt, μέχρι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022.

Το κόστος εγγραφής – συμμετοχής στον αγώνα θα καλυφθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε τα μέλη μας, όπως μεριμνήσουν για την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα.

Οι Νοσηλευτές τρέχουν ενάντια στον παιδικό καρκίνο και δίνουν ΠΙΣΤΗ στον αγώνα των παιδιών για ζωή!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy