Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο «GREECE RACE FOR THE CURE® 2023»

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα: «Greece Race for the Cure®».

Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συμμετοχής της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., οι Νοσηλευτές θα ενωθούν και φέτος με όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης, θα συμμετέχει στο φετινό αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων και για το σκοπό αυτό, καλεί τα μέλη της απ’ όλους τους ΣΥ.ΝΟ., να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ενημερωτικό e – mail: info@pasyno.gr, το οποίο θα έχει θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο «GREECE RACE FOR THE CURE® 2023», αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ηλικία, μέγεθος t-shirt, μέχρι την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Το κόστος εγγραφής – συμμετοχής στον αγώνα θα καλυφθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε τα μέλη μας, όπως μεριμνήσουν για την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα. Επιπλέον, καθώς οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν όριο στους συμμετέχοντες, παρακαλούμε για την όσο πιο άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Οι Νοσηλευτές μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, διαδίδουν ΜΑΖΙ δυνατά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το μήνυμα πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                 Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy