Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συμμετοχή & τιμητική βράβευση της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στις εργασίες του 1ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ: «Από Νοσηλευτές για Νοσηλευτές»

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών διοργάνωσε στις 19 & 20 Απριλίου 2024, στη Λεμεσό, το 1ο Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο, στις εργασίες του οποίου συμμετείχε η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. με διαλέξεις σχετικά με επίκαιρα θέματα ψυχικής υγείας.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Συνεδρίου, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. έλαβε τιμητική βράβευση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ για τη διαχρονική συνεργασία και τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Αβραμίδης κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. με θέμα τη συνεργασία και τον προγραμματισμό  δράσεων, για θέματα που αφορούν τον Κλάδο των Νοσηλευτών των δύο χωρών.

Επιπλέον, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την κάλυψη καλοκαιρινών διακοπών για τα παιδιά  της  Στέγης «Απόστολου Λουκά». Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και εκπλήρωσε τον σκοπό του στο ακέραιο προσφέροντας πλούσιο αγωνιστικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ και όλα τα μέλη της για την υποδειγματική οργάνωση του Συνεδρίου και το άρτια δομημένο επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο καθήλωσε όλους τους συμμετέχοντες, δηλώνοντας αρωγός στο έργο τους.

Ιδιαιτέρως δε, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την εγκάρδια φιλοξενία, η οποία σε συνδυασμό με τις εργασίες του Συνεδρίου μετουσίωσε εμπράκτως τη ρήση της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ: «Από Νοσηλευτές για Νοσηλευτές».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                             Τζαννής Πολυκανδρι

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy