Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συνάντηση της ΠΑΣΥΝΟ με την ΠΑΣΕΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, συναντήθηκε στις 06/03/2020, κατόπιν σχετικού αιτήματος, με το Διοικητικό Συμβούλιου του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νοσηλευτικής, στο πλαίσιο του υγιούς συνδικαλιστικού προσανατολισμού και προσέγγισης, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας και επαναπροσδιορισμού, όλων των δεδομένων από το πεδίο της νοσηλευτικής εκπαίδευσης των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας (Δ.Ι.Ε.Κ. – Νοσηλευτικές Σχολές Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ.).

Μέσα από την πολύωρη συνάντηση, υπήρξε ολιστική και πολύπλευρη προσέγγιση σε επίκαιρα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τους Καθηγητές-τριες των Δ.Ι.Ε.Κ. και τα οποία αφορούν την εύρυθμη λειτουργία τους σε επίπεδο ορθής κατανομής του διδακτικού προσωπικού σε συνάρτηση με τις διδακτικές ανάγκες των Σχολών, την ορθή κατανομή των διδακτικών ωρών, την προκήρυξη θέσεων διδακτικού προσωπικού, τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση των προγραμμάτων σπουδών, την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών και τις μετεκπαιδευτικές προοπτικές των αποφοίτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και σύμπνοια απόψεων, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και τέθηκαν οι βάσεις για τη διασφάλιση της συνεχιζόμενης και αμερόληπτης συνεργασίας.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο του υγιούς συνδικαλισμού και έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων και συλλόγων, συνεχίζει δυναμικά το έργο της, με γνώμονα την εξασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα υποστηρίζει και θα ενδυναμώνει το έργο όλων των μελών της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                              Τζαννής Πολυκανδρίωτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy