Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ με το ΔΣ της ΠΑΣΟΝΟΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, συναντήθηκε στις 19/02/2020, κατόπιν σχετικού αιτήματος, με το Διοικητικό Συμβούλιου της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, στο πλαίσιο του υγιούς συνδικαλιστικού προσανατολισμού και διαλόγου, με σκοπό τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα διαχρονικά προβλήματα, της ένταξης του νοσηλευτικού προσωπικού στα ΒΑΕ και την μακροχρόνια υποστελέχωση των υπηρεσιών υγείας, παράγοντες οι οποίοι δυσχεραίνουν και επιβαρύνουν καθημερινά το έργο του νοσηλευτικού προσωπικό, ως προς την παροχή υπηρεσιών υγείας και τη διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους ίδιους.

Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, η οποία είχε θετικό απόηχο ως προς τα προαναφερόμενα ζητήματα.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο του υγιούς συνδικαλισμού και έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων συνεχίζει δυναμικά το έργο της, προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα ενδυναμώνει το δύσκολο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού και θα εξασφαλίζει τη βέλτιστη παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                              Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy