Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Συνέδριο Αντιπροσώπων ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. 2023

Στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε υβριδικά, το Συνέδριο Αντιπροσώπων της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ», σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η συμμετοχή του αντιπροσώπων, από όλους τους Συλλόγους Νοσηλευτών ήταν καθολική, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει περίτρανα το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, το οποίο χαρακτηρίζει την Ομοσπονδία.

Οι Αντιπρόσωποι ενημερώθηκαν για όλα τα τρέχοντα θέματα σχετικά με το νοσηλευτικό επάγγελμα, καθώς και για τον μελλοντικό προγραμματισμό των δράσεων της Ομοσπονδίας. Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας σε διοικητικό – οικονομικό – κοινωνικό επίπεδο, τα οποία υπερψηφίστηκαν ομόφωνα.

Όλοι οι Αντιπρόσωποι έλαβαν το λόγο και μετέφεραν τους προβληματισμούς των μελών από τις Υπηρεσίες Υγείας, για την παρούσα κατάσταση και αναπτύχθηκε ένας υγιής και εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος θα συμβάλει στην ανάπτυξη του νοσηλευτικού επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ευχαριστεί θερμά όλους τους Αντιπροσώπους και τα μέλη της, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, απέναντι στο έργο της Ομοσπονδίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy