Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.), αποτελεί δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, υπαγόμενη στις διατάξεις του Νόμου 1264/1982, μέλη της οποίας αποτελούν οι Νοσηλευτές απόφοιτοι των Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. Νοσηλευτικής, οι οποίοι υπηρετούν στην Ελλάδα με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση στις Υπηρεσίες Υγείας του Ε.Σ.Υ. και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ως μισθωτοί.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, προγραμματίζουμε να διεξάγουμε μια τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, στις 12:00 μ.β., στην οποία θα συζητηθούν εφ’ όλης της ύλης, όλα τα διαχρονικά επαγγελματικά ζητήματα των Νοσηλευτών.

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη, ώστε να πραγματοποιηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος, με σκοπό τη ρεαλιστική αποτύπωση των διαχρονικών προβλημάτων των νοσηλευτών, μέσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί έως σήμερα:

1. Ένταξη των Νοσηλευτών στα Β.Α.Ε..

2. Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών του Ε.Σ.Υ..

3. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων (επικουρικού προσωπικού και Ο.Α.Ε.Δ.).

4. Μονιμοποίηση των ειδικευομένων Νοσηλευτών.

5. Άρση της αναστολής των κανονικών αδειών.

6. Χορήγηση ειδικών κινήτρων και ειδικών ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους Νοσηλευτές.

Στο πλαίσιο του υγιούς συνδικαλισμού και της διαφάνειας, ευελπιστούμε στη θετική σας απόκριση, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

                          Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας                

        Γεώργιος Αβραμίδης                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy