Ανακοινώσεις

Συνεργασία της ΕΝΕ με τη Master για Πιστοποίηση Επιπέδου ECDL

Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτικά  και  εξεταστικά κέντρα της ΜASTER που είναι πιστοποιημένα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ, προγραμματίζει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση, για πιστοποίηση Νοσηλευτών σε Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής, για Windows 7 της Microsoft  και για την  έκδοση του Office2010.  Από το νέο έτος, θα είναι διαθέσιμη και η εκπαίδευση με πιστοποίηση στο Office 2013.  Η συγκεκριμένη πιστοποίηση με αναγνωρισμένο Φορέα πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ, (ανάλογη με το ECDL) αποτελεί εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο (ΑΣΕΠ) και Ιδιωτικό τομέα.

Η Υλοποίηση της τηλεκατάρτισης πραγματοποιείται με τη χρήση της υπερσύγχρονης πλατφόρμας www.iclass.com.gr που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας αλληλεπιδραστικό ψηφιακό υλικό. Η μοναδική επιβάρυνση (90€), είναι το αντικειμενικό κόστος πιστοποίησης (κάρτα υποψηφίου και συμμετοχή στις εξετάσεις). Οι τυχόν επαναληπτικές εξετάσεις είναι δωρεάν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
Σεμινάρια Τι περιλαμβάνει; Κόστος Εκπαίδευση & Πιστοποίηση
Εκπαίδευση με elearning 100 ωρών για όλες τις ενότητες στην πλατφόρμα μας www.iclass.com.gr 5 ενότητες Βασικές  γνώσεις 90€
  • ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η/Υ- INTERNET -WORD-EXCEL, POWERPOINT
  • Βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.
  • Προετοιμασία με τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων
  • Κάρτα υποψηφίου και εξετάσεις με δωρεάν επαναληπτικές εξετάσεις.
  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης προγραμματίζονται κάθε εβδομάδα, καθημερινές ή Σαββατοκύριακα.
  • Κάθε σπουδαστής λαμβάνει κωδικούς και εκπαιδεύεται σε χρόνο που επιθυμεί από το χώρο του με πολλά test αυτοαξιολόγησης.
  • Την προηγουμένη των εξετάσεων πραγματοποιούνται Test σε πλατφόρμα προσομοίωσης
  • Με την εγγραφή του, ο σπουδαστής προκαταβάλλει το ποσό των 50€ και προγραμματίζεται για την  ημερομηνία εξέτασης και αν επιθυμεί για δωρεάν  εξάσκηση με τεστ προσομοίωσης.
  • Οι πιστοποιήσεις υλοποιούνται στα εκπαιδευτικά μας κέντρα και στα συνεργαζόμενα του Δικτύου μας σε όλους τους Νομούς της χώρας. 

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στο : info@enne.gr υπόψη της κ. Σακελλαριάδου.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy