Ανακοινώσεις ΣΥ.ΝΟ. Λασιθίου – ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

Συνεχιζόμενη λεκτική βία και προσβλητική συμπεριφορά προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Τ.Ε.Π. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Σε συνέχεια του από 03/08/2020 εγγράφου μας (συνημμένο), θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τη συνεχιζόμενη λεκτική βία με απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά -κάποιες φορές ακόμα και με ύβρεις- προς το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ ΓΝΑΝ – από ιατρό του τμήματος.

Παρά τις επανειλημμένες προφορικές παρεμβάσεις σας, η συμπεριφορά αυτή  που θίγει την ηθική, προσωπική και επαγγελματική  αξιοπρέπεια του νοσηλευτικού προσωπικού, συνεχίζεται με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η εργασιακή ηρεμία και η καλή συνεργασία, ενίοτε μάλιστα και ενώπιον ασθενών και συνοδών.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να αποκατασταθεί η  ηρεμία, σε αυτό το δύσκολο εργασιακό χώρο του Νοσοκομείου και να διασφαλιστεί έτσι η πιο εύρυθμη λειτουργία του και  καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας

Γιώργος Μανουσάκης                            Κατερίνα Ναλμπάντη

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy