Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Λασιθίου – ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Λασιθίου: Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη Διοίκηση της 7ης Υ.Πε

Την Πέμπτη  21/9/23 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Νοσηλευτών – Ε.Σ.Υ. Νομού Λασιθίου μαζί με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.Α.Ν., με τον διοικητή της 7ης ΥΠΕ κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου και με τον Υποδιοικητή κ. Δημήτριο Αγαπίου.

Συζητήθηκαν τα ζητήματα υποστελέχωσης σε νοσηλευτικό προσωπικό, ο μεγάλος αριθμός οφειλόμενων ημερών αδείας – ρεπό και της εργασιακής ανασφάλειας των συμβασιούχων και ζητήθηκε ενίσχυση των νοσοκομείων με νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ ειπώθηκε ότι το επόμενο διάστημα μέχρι τέλος του χρόνου θα δημοσιευτεί νέα προκήρυξη με μόνιμες θέσεις και για νοσηλευτικό προσωπικό και ότι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν εγκριθεί προσλήψεις επικουρικού προσωπικού νοσηλευτών μέσα στο έτος, θα γίνει προσπάθεια να εξασφαλιστούν από το υπουργείο κάποιες θέσεις επικουρικών. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας

Ειρήνη Ανδρεαδάκη                                            Αικατερίνη Ναλμπάντη

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy