Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Ξάνθης – ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Ξάνθης: Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τη Διοικήτρια και τη Δ.Ν.Υ. του Γ.Ν. Ξάνθης

Στις 31 Μαΐου 2023, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Νοσηλευτών Ε.Σ.Υ. Ν. Ξάνθης, Πρωτοβάθμιου Σωματείου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. -Ε.Σ.Υ., πραγματοποίησαν  συνάντηση αρχικά με την Διοικήτρια του Γ.Ν. Ξάνθης και στη συνέχεια με την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γ.Ν. Ξάνθης.

Στις συναντήσεις αυτές τέθηκαν προς συζήτηση προβλήματα που απασχολούν τους Νοσηλευτές και κατατέθηκαν προτάσεις για την επίλυση τους.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε τόσο στην επιβεβλημένη παραμονή των Συμβασιούχων Νοσηλευτών στο Γ.Ν. Ξάνθης όσο και στην προαγωγή του αισθήματος ασφάλειας του Νοσηλευτικού προσωπικού στο εργασιακό του περιβάλλον με την διασφάλιση της αποτροπής κάθε μορφής βίας. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι για την απαραίτητη, κατά την άποψη μας, μείωση του χρόνου που πρέπει να απαιτείται για την συμπλήρωση εντύπων κατά τις εισαγωγές των ασθενών από τους Νοσηλευτές, στα τμήματα που εργάζονται. Τέλος εκφράσαμε τον έντονο προβληματισμό μας, διότι Συνάδελφοι μας που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν  ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του Covid-19 πραγματοποιούν δύο rapid test την εβδομάδα με δικά τους έξοδα.

Όλα τα παραπάνω θέματα, συζητήθηκαν σε καλό κλίμα, προτάθηκαν πιθανές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και ευελπιστούμε ως Σύλλογος να συμβάλουμε στη διευθέτηση τους. Παράλληλα, δεσμευόμαστε για τη συνέχεια των επαφών μας, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που πρέπει να υπάρχει με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα μέλη του Συλλόγου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γενική Γραμματέας

Αλέξανδρος Μητσικάρης                                           Μαρία Σαμπανίδου

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy