Παρεμβάσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκη - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκης: Εκτός προγραμματισμού εμβολιασμών το Υγειονομικό Προσωπικό του Θ.Χ.Π.Θ.”Άγιος Παντελεήμονας”

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης έπρεπε ήδη να είχαν  εμβολιαστεί μέχρι τώρα όλοι οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στην υγεία και ακολούθως η σκυτάλη θα πήγαινε στους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα. Σε αυτόν όμως τον προγραμματισμό δεν υπάρχουν όμως  πουθενά οι  νοσηλευτές αλλά και γενικότερα το προσωπικό του Θ.Χ.Π.Θ. «Άγιος Παντελεήμονας».

Ο ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκης  καταγγέλλει αυτόν τον αποκλεισμό των συναδέλφων, οι οποίοι μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουν πότε θα εμβολιαστούν. Είναι και αυτοί συνάδελφοι πρώτης γραμμής καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά χρόνιους ασθενείς με πολλές ιδιαιτερότητες. Επικαλούμαστε μάλιστα την ευαισθησία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αλήθεια, όταν νοσεί το προσωπικό, ποιός μπορεί να φροντίζει αυτά τα άτομα; Δυστυχώς κάποιοι δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία εν τοις πράγμασι και αποκλείουν και το προσωπικό που φροντίζει νύχτα -μέρα αυτά τα άτομα.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκης ζητά  άμεσα το Υπουργείο Εργασίας που τυπικά ανήκουν, σε συνεργασία με την 3η και 4η ΥΠΕ να προγραμματίσει τον εμβολιασμό όλου του προσωπικού σύμφωνα με όσα έχουν εξαγγείλει ως κυβέρνηση. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη αποτελεί εμπαιγμό προς το προσωπικό του Θ.Χ.Π.Θ.   «Άγιος Παντελεήμονας» και θα καταδείξει περίτρανα πως ακόμα  και στον ευαίσθητο χώρο της υγείας υπάρχουν και εργαζόμενοι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Μπαλιόζογλου                                                 Σοφία Ζουρνατζή

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy