Άρθρα

«Τα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ και τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έχουν ξεπεραστεί, είναι η ώρα να δοθούν λύσεις»

Ο ΣΥ.ΝΟ. Ξάνθης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, που ξεκίνησε από το Αρχαιολογικό Μουσείο και κατέληξε μπροστά στο Υπουργείου Υγείας. Τα αιτήματα διαχρονικά και δίκαια:

  • Προσλήψεις Μόνιμων Νοσηλευτών – Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Ειδικό Μισθολόγιο Νοσηλευτών.
  • Ειδικό Σύστημα Προσλήψεων και Αξιολόγησης.
  • Ένταξη όλων των Νοσηλευτών στα Β.Α.Ε.
  • Ειδικό Σύστημα Συνταξιοδότησης.

Δυστυχώς  οι πόρτες του Υπουργείου Υγείας ήταν  ΚΛΕΙΣΤΕΣ σε αυτούς που στήριξαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και συνεχίζουν να το στηρίζουν. Πήραμε υποσχέσεις για μετεκλογική επίλυση των προβλημάτων.

Τα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ και τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  έχουν  ξεπεραστεί, είναι η ώρα να δοθούν λύσεις για την υποστελέχωση των νοσοκομείων, να δοθούν κίνητρα για να μένουν οι νοσηλευτές στο Σύστημα Υγείας, να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες.

Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας με την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., έτσι ώστε μέσα από τον υγιή και ουσιαστικό συνδικαλιστικό διάλογο να διασφαλίσουμε και να αναδείξουμε το κύρος του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος.

Αικατερίνη Καραβαπόρη,
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΥ.ΝΟ. Ξάνθης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy