Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας Ν. Αχαΐας «Η ΦΕΛΛΟΗ» τίμησε με τη συμμετοχή του την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στον ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την Κλιματική Αλλαγή!!!

Στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας Ν. Αχαΐας «Η ΦΕΛΛΟΗ» τίμησε με τη συμμετοχή του τους Νοσηλευτές, συμμετέχοντας στον ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης στέλνοντας μήνυμα αφύπνισης υπέρ της παγκόσμιας εξοικονόμησης ενέργειας και επαγρύπνησης απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer Club (Κωστή Παλαμά 19, Μαρούσι) και προσέφερε πλούσιο θέμα, με δυνατές φάσεις.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η τιμητική βράβευση από την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας «Η ΦΕΛΛΟΗ», η τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κ. Γεώργιου Αβραμίδη και του Προέδρου της Ε.Ν.Ε. κ. Δημήτριου Σκουτέλη, για την προσφορά τους στο νοσηλευτικό επάγγελμα.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας «Η ΦΕΛΛΟΗ», και τον Δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Χελάκη για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη τους στο κοινωνικό έργο των Νοσηλευτών, όπως επίσης και τον κ. Γεώργιο Νταντούμη ιδιοκτήτη του Arena Soccer Club για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου. Ιδιαιτέρως δε, συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. για την αδιάκοπη παρουσία τους και συμμετοχή τους στα δρώμενα της Ομοσπονδίας, συμβάλλοντας στην αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς των Νοσηλευτών προς τους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                            Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy