Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Υπερηφάνεια και δέος για τους επαγγελματίες υγείας στη διαχείριση εκκένωσης του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και στην ασφαλή υποδοχή των ασθενών από τα Νοσοκομεία και τις Υπηρεσίες Υγείας της 4ης Υ.Πε.»

Παρακολουθώντας συγκλονισμένοι τις δραματικές εξελίξεις από την ολέθρια πυρκαγιά στο Νομό Έβρου, η οποία οδήγησε στην έκτακτη διαδικασία εκκένωσης του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, εκφράζουμε τον απεριόριστο σεβασμό μας, απέναντι σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, στα σώματα ασφαλείας και στους εθελοντές, οι οποίοι με κατάθεση ψυχής έφεραν εις πέρας την ασφαλή μεταφορά των ασθενών στα Νοσοκομεία υποδοχής, τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα και διαχειρίστηκαν υποδειγματικά όλους τους ασθενείς.

Η ευγνωμοσύνη και η υπερηφάνεια που αισθανόμαστε όλοι οι Νοσηλευτές, προς όλους τους συναδέλφους μας δεν περιγράφεται με λόγια, όπως και τα συναισθήματα αγωνίας και θαυμασμού, τα οποία μας κατέκλυσαν.

Το Ε.Σ.Υ. έγινε ΕΜΕΙΣ και οι πολίτες της χώρας είναι ασφαλείς και πάλι…χάρη   στην   αυτοθυσία   και   το   υψηλό   αίσθημα   επαγγελματισμού των Επαγγελματιών Υγείας των υποστελεχωμένων Υπηρεσιών Υγείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                  Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy