Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου

Την Παρασκευή 21/12/2018, η ποδοσφαιρική της ΠΑ.ΣΥ. ΝΟ. – Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ευπαθών πληθυσμών, αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την εξάλειψη της ρατσιστικής βίας (No To Racism – Η ρατσιστική βία πρέπει να εξαλειφθεί). Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη στο Γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου ΛΕΟΝΤΕΣ, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή νοσηλευτών από διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και αντιπροσωπεία νοσηλευτών από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, οι οποίοι μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετέφεραν το κοινωνικό μήνυμα κατά της ρατσιστικής βίας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση έληξε με σκορ 4-2 υπέρ των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μέσω της ποδοσφαιρικής τους παιδείας και αγωνιστικότητας, προσέφεραν απλόχερα ποδοσφαιρική πανδαισία φάσεων, υπενθυμίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους στιγμές από το πρόσφατο επαγγελματικό τους παρελθόν.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ., είχαν την τιμή να ανταγωνιστούν παλαίμαχους αστέρες του ΠΑΟΚ: Αλεξανδρίδης, Αργυρίου, Γεωργιάδης, Καποσούδης, Κουρτσαλίδης, Κωνσταντινίδης, Λαγονίδης, Μαλιούφας, Μπόλκας, Μπορμπόκης, Σερασίδης, Σερεγκίδης, Στυγιάννος, υπό την προπονητική καθοδήγηση του κ. Τερζανίδη και υπό την παρουσία του Προέδρου των παλαιμάχων κ. Πέλιου και του Αντιπροέδρου κ. Παπαχρηστούδη.

Για την ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ., αγωνίστηκαν: Αβραμίδης Γ., Δήμου Γ., Δόντσιος Γ.,  Ιορδανόπουλος Σ., Κεφαλάς Α., Κιούσης Ν., Κυλούδης Π., Μπαλιόζογλου Γ.,  Παλητζήκας Δ., Τένης Χ., Τζιάτζιος Α., Σίμος Σ., Χαλάς Γ., Χρυσομαλίδης Γ., Χρυσοχοΐδης Γ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλα τα ιστορικά μέλη της ομάδας των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, όσο και για τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, τις οποίες πρόσφεραν απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, για την εθελοντική υγειονομική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα, στην οποία συμμετείχε το μέλος της, κα Αναστασιάδου Ολυμπία.

Καλά Χρονιά & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy