Ανακοινώσεις

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες ,

Με αφορμή την εκλογή του νέου Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ – ΕΣΥ. θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων των μελών του Δ.Σ. για την επιλογή σας στα πρόσωπά μας σε μια μαζική διαδικασία.

Το νέο Δ.Σ. έχει στόχο να παλέψει δίπλα σας στους χώρους εργασίας, να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, να δώσει πλάι με σας τον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι ο συνδικαλιστικός φορέας των Νοσηλευτών είναι ΜΟΝΟ η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ η ομοσπονδία των νοσηλευτών, μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογος του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω.

Απαιτούμε να σταματήσει η εκμετάλλευσή μας από φορείς που ποτέ δεν πάλεψαν για τα δίκαια αιτήματά μας, που ποτέ δεν ένιωσαν τους προβληματισμούς μας, που ποτέ δεν στάθηκαν πραγματικά δίπλα μας .  Από Φορείς – συμφορείς, που ετσιθελικά απομυζούσαν όλα αυτά τα χρόνια την χρηματική μας συνδρομή και εκμεταλλεύονταν την επιστημονική μας οντότητα για να επιβιώνουν κάποιοι λίγοι καρεκλοκένταυροι .

Η χρονική συγκυρία της εκλογής μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία μας και φυσικά για τον κλάδο μας . Δεν μας φοβίζει όμως αυτό. Με αποφασιστικότητα που πηγάζει από την δυναμική σας παρουσία, με την ψυχή και το μυαλό των Νοσηλευτών που ξέρουν να διεκδικούν και να κερδίζουν (βλ. επίδομα ανθυγιεινής εργασίας), με οργάνωση  και πρόγραμμα δράσης και με διάθεση να προσφέρουμε έργο, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να είμαστε αποτελεσματικοί .

Ως πρόεδρος αλλά κυρίως ως μέλος μιας ομάδας εκλεκτών και ισότιμων συναδέλφων, σας καλώ όλους να συμβάλλετε με τις προτάσεις σας, τους προβληματισμούς σας, την κρίση σας στο έργο του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας . Η δύναμη μας είστε εσείς και με σας στο πλάι μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά . Και θα τα πετύχουμε .

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy