Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 16/09/2013

Στις 12/9/2013 αντιπροσωπίες της  ΕΝΕ και της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ βρέθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, όπου μαζί με τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας, για τους ερασιτεχνικούς και απαράδεκτους χειρισμούς που εφαρμόστηκαν από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εν λόγω διεύθυνσης κατά τη μοριοδότηση του νοσηλευτικού προσωπικού στα πλαίσια  της επικείμενης διαθεσιμότητας.

Συγκεκριμένα, λανθασμένα δεν προσμετρήθηκε η μοριοδότηση του υπαλλήλου που προκύπτει απο την προϋπηρεσία του σε κλινικές ή τμήματα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πλασματικής και παντελώς εξωπραγματικής  εικόνας, υπάλληλοι με μικρότερο χρόνο εμπειρίας να έχουν περισσότερα μόρια, λόγω του ότι έχουν εισαχθεί από το ΑΣΕΠ, καθ’ υπέρβαση της πρόσφατης Υπουργικής Απόφασης, που αγνοήθηκε παντελώς.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου, είτε από άγνοια, είτε από ανικανότητα, αποφασίζοντας μόνη της και ενεργώντας με τον πλέον αυθαίρετο τρόπο, οδήγησε σε οδυνηρές περιπέτειες πολλούς από τους νοσηλευτές του νοσοκομείου με δεκαετίες προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι οι ισχυρισμοί και οι απαντήσεις της Διευθύντριας της Διοικητικής Υπηρεσίας  δεν ήταν διόλου πειστικές, αφήνοντας εύλογα ερωτήματα, τόσο για τον επιδειχθέντα ερασιτεχνισμό της εν λόγω Διεύθυνσης, όσο και για την μεροληπτική στάση που τήρησε απέναντι στο νοσηλευτικό προσωπικό, ακρογωνιαίο λίθο του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, καταδικάζοντας απερίφραστα την προαναφερθείσα πρωτοφανή επίδειξη ανευθυνότητας από τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου, είναι αποφασισμένη να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια, προκειμένου να δικαιωθούν τα δεκάδες μέλη της, αλλά και να αναδειχθούν και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες στους παραχαράκτες της πραγματικότητας.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy