Δημοσιεύματα Τελευταίες Εξελίξεις

Εκπομπή “Νύχτα Αποκαλύψεων” – Με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργίαδη, του Προέδρου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κ. Γιώργου Αβραμίδη και άλλων επιστημόνων.

Ο Πρόεδρος της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλείψεις σε Νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας, την αναγκαιότητα παροχής κινήτρων για να επιλέξει κάποιος να σπουδάσει νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο, να θέλει να εργαστεί στο Ε.Σ.Υ. και να θέλει να παραμείνει σε αυτό.

Επίσης, διατυπώθηκε η πάγια θέση της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. για τη δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών Ε.Σ.Υ., στο πλαίσιο Κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. και Κλάδου Φαρμακοποιών Ε.Σ.Υ., ενώ ο Υπουργός έκφρασε την αντίθεσή του.

Τέλος, δεσμεύτηκε ο Υπουργός Υγείας ότι θα υιοθετήσει τα Υπομνήματα που κατέθεσε η Ομοσπονδία για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τους Νοσηλευτές Ε.Σ.Υ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΕΣΥ – Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy