Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

«Εξελίξεις στο ζήτημα της διόρθωσης του επιδόματος των προϊσταμένων»

Πληροφορούμαστε ότι υπάρχει μια κινητικότητα σε νοσοκομεία σχετικά με την καταγραφή των θέσεων των προϊσταμένων, με σκοπό να εξεταστεί το ενδεχόμενο από την κυβέρνηση, της διόρθωσης της οικονομικής διαφοράς του επιδόματος ευθύνης και της εξομοίωσής του με αυτό των υπολοίπων τμηματαρχών του δημοσίου τομέα (διοικητικών, τεχνικών κτλ).

Καταρχάς, εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ χαιρετίζει την εν λόγω κίνηση και αισθάνεται πλήρως δικαιωμένη για την υλοποίηση των διεκδικήσεών της, έστω μετά από τρία χρόνια και αφού χρειάστηκε να καταβάλλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν για να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να κερδίσει την δίκη αυτή.

Βεβαίως, για να αποκατασταθεί πλήρως η δικαιοσύνη, περιμένουμε να νομοθετηθεί η αναδρομική καταβολή του επιδόματος σε όλους όσους ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου, είτε κατέχουν τη θέση τους μετά από τις τυπικές κρίσεις, είτε διαθέτουν διοικητική πράξη ανάθεσης καθηκόντων. Κάθε άλλη λύση, θα είναι εμβαλωματική και αποσπασματική.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθει αναλόγως.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                    Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy