Ανακοινώσεις

Ομάδες Άμεσης Δράσης για Έκτακτες Καταστάσεις

Αγαπητά μέλη,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), σε συνεργασία με το ΕΚΕΠΥ, οργανώνει τρεις Ιατρικές Ομάδες Άμεσης Δράσης για Έκτακτες Καταστάσεις, με περιοχή δράσης την Ελληνική επικράτεια (σε συνεργασία με τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους), αλλά και του Εξωτερικού.

Στις ομάδες αυτές θα λάβουν μέρος ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ όλων των ειδικοτήτων νοσοκομειακοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, πανεπιστημιακοί, στρατιωτικοί, νοσηλευτές και βοηθοί νοσηλευτών.

Η συμμετοχή θα είναι εθελοντική και η ενεργοποίηση των ομάδων αυτών θα γίνεται με απόφαση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κατόπιν εισήγησης του στο ΔΣ του ΙΣΑ. Τις ομάδες θα επικουρούν εθελοντές νοσηλευτές και διασώστες και θα υπάρχει ιατροφαρμακευτικό υλικό για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η δράση των ομάδων θα εντάσσεται στους Εθνικούς Σχεδιασμούς όπως αυτοί προβλέπουν κατά την διάρκεια της εφαρμογής σχεδίων εκτάκτων καταστάσεων από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Στα πλαίσια της επιλογής των εθελοντών κατά την εκτίμηση του ΙΣΑ θα υπάρξει συνέντευξη των υποψηφίων.

Πληροφορίες κα Μανωλίδου Ζαχαρούλα: 210 6828350 και κινητό 6945294201

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy