Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Τέμπη 2023: 57 ψυχές απαιτούν δικαίωση – Η κοινωνία απαιτεί δικαιοσύνη»

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 συμπολίτες μας δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η κοινωνία μας παραμένει αποσβολωμένη καθώς ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι τις οικογένειες των θυμάτων και μαζί μια ολόκληρη χώρα που ζητάει διακαώς απονομή δικαιοσύνης!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απονομή δικαιοσύνης! Η τραγωδία των Τεμπών έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας και δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν και για κανέναν λόγο. Στοιχειώνει τη σκέψη μας και την καθημερινότητά μας γιατί στη θέση των 57 ψυχών θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας!

Το περίφημο «…πάμε κι όπου βγει…» δεν συνάδει με την ελληνική κουλτούρα, με τα ήθη και τις αξίες της! Κι όπως αναφέρεται σε γνωστούς στίχους: «…θα το πει η λεβάντα, θα το πει η μυρσίνη…πως κυλάει στα μάτια η δικαιοσύνη…»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. πενθεί μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων και μαζί με την ελληνική κοινωνία!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy