Δελτία Τύπου

2ο ORGAN DONATION RUN 2023: Οι Νοσηλευτές «τρέχουν μαζί» με την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο – Ε.Σ.Υ. συμμετέχει στην αθλητική εκδήλωση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων και της Περιφέρειας Αττικής: 2ο ORGAN DONATION RUN 2023, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 02 Ιουλίου 2023 και ώρα 08:30 στο Αιγάλεω (Άλσος Μπαρουτάδικου).

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., οι Νοσηλευτές, συμμετέχουν ενεργά στο σκοπό του 2ου ORGAN DONATION RUN 2023, τιμώντας όλους τους δωρητές οργάνων, τους λήπτες τους, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι περιμένουν μια σωτήρια μεταμόσχευση.

Κοινός στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ώστε οι πολίτες να πάρουν την απόφαση να γίνουν δότες μυελού των οστών – δωρητές οργάνων και να μοιραστούν την θέληση τους, με τις οικογένειές τους.

Σ’ αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, οι Νοσηλευτές «τρέχουν» στο πλάι της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων, στηρίζοντας το έργο της.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ και καλούνται τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής αθλητριών/αθλητών: https://shorturl.at/egU34 , ενημερώνοντας παράλληλα μέσω e – mail (info@pasyno.gr), τη Γραμματεία της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., για τη συμμετοχή τους, έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, ώστε να προγραμματιστεί η ώρα συνάντησης των συμμετεχόντων, πριν την έναρξη του αγώνα, σε σχετικό δελτίο τύπου.

Θέλεις να ζήσεις μία ποιοτική ζωή; Τρέξε!

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Γίνε Δωρητής Οργάνων!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                       Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy