Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

22ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., Μετέωρα 8 – 11 Δεκεμβρίου 2022

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας καλωσορίζω στο 22ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο, της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας  του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο θα διεξαχθεί στα επιβλητικά Μετέωρα, από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., θα συνεργαστούν αρμονικά, ώστε να οργανώσουν ένα άκρως συνδικαλιστικό και συνάμα επιστημονικό συνέδριο, το οποίο θα αποτυπώνει τη ρεαλιστική καθημερινότητα του νοσηλευτικού επαγγέλματος και την επιστημονική πρόοδο και ανάπτυξη της νοσηλευτικής επιστήμης.

Παράλληλα, η συμμετοχή επιστημονικών φορέων, καταξιωμένων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας και φοιτητών νοσηλευτικής, θα αναδείξει τόσο τη διεπιστημονική συνεργασία όσο και το κοινό όραμα όλων μας, για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο θα προάγει των έργο των νοσηλευτών και των επαγγελματιών υγείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, ώστε οι ερχόμενες γενιές νοσηλευτών να εμπνευστούν, να το πλαισιώσουν και να το εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

Επίσης, η παρουσία συνδικαλιστικών φορέων και επιμελητηρίων, θα προάγει το διάλογο και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, δίνοντας βήμα σε όλους τους συνέδρους, να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, για τη βιωσιμότητα των υπηρεσιών υγείας σε όλα τα επίπεδα.

Όλα τα φλέγοντα νοσηλευτικά ζητήματα θα τεθούν υπό συζήτηση, χωρίς ίχνος υπεκφυγών, με αγωνιστικό πνεύμα, ώστε ομόψυχα να διεκδικήσουμε τα διαχρονικά αιτήματά μας, προτείνοντας ρεαλιστικές λύσεις κι όχι ευχολόγια.

Με αίσθημα ευθύνης, αναμένουμε για ακόμη μια φορά την καθολική συμμετοχή όλων των Νοσηλευτών και των επαγγελματιών υγείας, στο συνέδριο Θεσμό για τα Νοσηλευτικά Δρώμενα, από τις 08 έως και τις 11 Δεκεμβρίου, στα Μετέωρα.

Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://pasyno2022.gr/

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy