Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ”Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.”

Σήμερα 25/01/2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.», όπου μας υποδέχθηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ελπινίκη Ταβιανάτου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Πλαστήρα και η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αθανασία Μπιτχαβά.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, αλλά και οι προκλήσεις που επέφερε η πανδημία Covid-19, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης, ενώ υπήρξε κοινή παραδοχή της ανάγκης ανταπόκρισης όλων μας στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στην κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 17 Φεβρουαρίου 2023, με γνώμονα τα δίκαια αιτήματα ενίσχυσης των Νοσηλευτών.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                                                 Τάνη Σοφία

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy