Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας ”Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων”

Σήμερα 2/11/2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων», όπου μας υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Πρίφτης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια κ. Αικατερίνη Μαχαιρά, ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μιχαήλ Μαντζανάς, η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ευτυχία Ευαγγελίδου και στελέχη του Νοσοκομείου.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, τα έντυπα του ΟΔΙΠΥ αλλά και οι προκλήσεις της πανδημίας Covid-19, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                                                           Τάνη Σοφία

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy