Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στο ΠΓΝ ”ΑΤΤΙΚΟΝ”

Σήμερα 30/11/2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, όπου μας υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Πάρης Μπαλοδήμος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ελένη Πισιμίση, οι Υποδιευθυντές Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννα Τασιοπούλου, κ. Νικόλαος Τσαλουκίδης κ. Πέτρος Ζουγρής, καθώς και προϊστάμενοι τμημάτων και στελέχη του Νοσοκομείου.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, η ύπαρξη επικουρικών κλινών νοσηλείας, η ανάγκη τροποποίησης του Οργανισμού του Νοσοκομείου ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες, αλλά και οι προκλήσεις που επέφερε η πανδημία Covid-19, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                                                 Τάνη Σοφία

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy