Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας»

Σήμερα 22/03/2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπίας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ κ. Τζαννή Πολυκανδριώτη, στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», όπου μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Καλλιόπη Τσαγκούρια και η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μάνια Καπρίτσου.

  Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας, βάσει γόνιμου διαλόγου. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, οι προκλήσεις που επέφερε η πανδημία Covid-19, η εφαρμογή των εντύπων του ΟΔΙΠΥ, αλλά και το νέο νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης στο δημόσιο τομέα, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης.

  Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                                                 Τάνη Σοφία

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy