Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό”

Σήμερα 02/02/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπίας μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό», όπου μας υποδέχθηκαν στην αίθουσα «Φ. Παυλάτος» στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Θεώνη Ζούγκου, καθώς και οι Υποδιευθύντριες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σταυρούλα Σταϊκόγλου, κ. Ευσταθία Χριστοφίλου και κ. Μαρία Χατζοπούλου, αλλά και Προϊστάμενοι Τμημάτων και στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

  Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας, βάσει γόνιμου διαλόγου. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, αλλά και η έλλειψη κινήτρων για προσέλκυση των νέων στο νοσηλευτικό επάγγελμα, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα της συζήτησης, ενώ έλαβε χώρα και εκτενής ενημέρωση για τις ως τώρα ενέργειες της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, αναφορικά με την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τα καίρια ζητήματα των νοσηλευτών.

  Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κούρτης                                                                                           Σοφία Τάνη

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy