Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η Ελπίς”

Σήμερα 07/03/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπίας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», όπου μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Χαϊμαδή Κοντογιάννη, η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Φωτεινή Γκάμαρη, καθώς και Προϊστάμενοι Τμημάτων και στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

  Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, βάσει γόνιμου διαλόγου, για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα λειτουργίας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, η άσκηση καθηκόντων αναπληρωτή προϊστάμενου τμήματος χωρίς τη χορήγηση του ανάλογου επιδόματος ευθύνης, αλλά και το επίκαιρο  ζήτημα της έναρξης λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα της συζήτησης, ενώ έλαβε χώρα και εκτενής ενημέρωση για τις ως τώρα ενέργειες της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, αναφορικά με την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τα καίρια ζητήματα των νοσηλευτών.

  Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κούρτης                                                                                 Σοφία Τάνη

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy