ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ”Ιπποκράτειο”

Σήμερα 23/02/2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπίας μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Αττικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο», όπου μας υποδέχθηκαν στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Κάπελλα, η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ευαγγελία Καρακάλου, προϊστάμενοι Τμημάτων και στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα της νοσηλευτικής επικαιρότητας, βάσει γόνιμου διαλόγου. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Η υποστελέχωση, αλλά και οι προκλήσεις που επέφερε η πανδημία Covid-19, αποτέλεσαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης, ενώ έλαβε χώρα και εκτενής ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση αντιπροσωπίας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στις 17 Φεβρουαρίου 2023 στο Υπουργείο Υγείας.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο», επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                                                           Τάνη Σοφία

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy