ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Eπισκέψεις ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στα Νοσοκομεία ”Γεώργιος Γεννηματάς” και ”Η Σωτηρία”

Σήμερα 1/6/2022 έλαβε χώρα επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου μας υποδέχθηκαν ο Διοικητής κ. Ελευθέριος Μπούλιας, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Χρυσή Μπαμπιονιτάκη και στελέχη του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», όπου μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Βάϊα Ζαγανά, όπως και οι Υποδιευθυντές Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και στελέχη του Νοσοκομείου.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα ουσιαστικά ζητήματα που άπτονται της νοσηλευτικής, και όχι μόνο, επικαιρότητας. Τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι συνάδελφοι, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες που διέπουν τα συγκεκριμένα νοσοκομεία, με την υποστελέχωση και όλα τα αρνητικά της παρελκόμενα να αποτελούν κυρίαρχο θέμα συζήτησης.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων στα νοσοκομεία της Αττικής και με τις σημερινές επισκέψεις σε δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, επισημαίνει τις δυσκολίες των συναδέλφων στην καθημερινότητά τους, κοινωνώντας τες μέσω των δράσεών του, στην προσπάθεια εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και τα στελέχη των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                          Τάνη Σοφία

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy