Δελτία Τύπου

H ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. & η Ομάδα Παλαίμαχων της Α.Ε. Χαλανδρίου «σκόραραν» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα Παλαίμαχων της Α.Ε. Χαλανδρίου, αναμετρήθηκαν σε αγώνα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ».

Ο αγώνας διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», παρουσία δεκάδων φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν τον επίκαιρο σκοπό της αναμέτρησης. Αξιοσημείωτο και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό δε, αποτέλεσε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεκάδες αθλητές είχαν κατακλύσει το αθλητικό κέντρο, πραγματοποιώντας ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, αναδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός προάγει τη σωματική και την ψυχική υγεία, αποκλείοντας τη χρήση των ουσιών!!! Σε ένα συναρπαστικό αγώνα, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ελκυστικό θέαμα, με περίτεχνες ενέργειες, οι οποίες απέφεραν εκατέρωθεν συναρπαστικές φάσεις και γκολ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τη Διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου και όλους τους παλαίμαχους αθλητές για τη συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, καθώς και για την εγκάρδια φιλοξενία. Οι Νοσηλευτές ενδυναμώνουν τους δεσμούς με το κοινωνικό σύνολο και η Α.Ε. Χαλανδρίου αποτελεί έναν υποδειγματικό φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης, στου οποίου το έργο η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. θα είναι αρωγός!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                    Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy