Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

H ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. & η Ομάδα Παλαίμαχων της Α.Ε. Χαλανδρίου προήγαγαν το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Στο πλαίσιο της έναρξης των αθλητικών δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., διεξήχθη την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με την ποδοσφαιρική ομάδα Παλαίμαχων της Α.Ε. Χαλανδρίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας, για την προαγωγή του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου πρώην Προέδρου του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αττικής και μάχιμου Νοσηλευτή Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό κλίμα, όπου και οι δύο ομάδες μετουσίωσαν στο γήπεδο το νόημα της ρήσης του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τη Διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου και όλους τους παλαίμαχους αθλητές για την εγκάρδια φιλοξενία, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί έναν αθλητικό φορέα πρότυπο για την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                            Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy