Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

H ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. & η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» τίμησαν τη μνήμη του Νοσηλευτή – Συνδικαλιστή Νικόλαου Παπανδρέου

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από την απώλεια του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Νίκου…, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. & η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»,  τίμησαν τη μνήμη του μέσα από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, η οποία θα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Παπάγου.

Κατά την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα προς τα μέλη της οικογενείας του μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνειας για τον αλησμόνητο «αδελφό» μας, όπως και ένα αναμνηστικό έπαθλο προς την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Νίκος ήταν δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα και ανάμεσα μας, όπως πάντα!!! Όλα τα γκολ που σημειώθηκαν ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του και στο έργο που επιτέλεσε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής πορείας του για την εξέλιξη της Νοσηλευτικής Επιστήμης και του Νοσηλευτικού Επαγγέλματος. Για ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                             Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy